Resipi Jeruk Mangga Asam Boi

resipi jeruk mangga asam boi

Resipi Jeruk Mangga Asam Boi | Jeruk mangga asam boi ni dah jadi fenomena sekarang ni. Macamana fenomena durian crepe dulu, macam tu la fenomena jeruk mangga asam boi ni. Boleh bikin orang yang tengok gambar meleleh air liur. Tiap kali buka facebook, ada je post gambar jeruk … [Read more...]

Lavender Mummy Penipu Online

LAVENDER MUMMY PENIPU DUNIA SIBER

Ingatkan bila dah lama tak dengar nama Lavender Mummy ni, dia dah senyap la dari buat kerja-kerja menipu ni. Rupanya masih ada. Kali ini penipuan lebih berani sikit sebab melibatkan nama orang terkenal. Lavender Mummy Penipu Online yang bukan sebarangan ye. Dah ramai yang terkena … [Read more...]