contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL???? bunyi tajuk macam serius kan.. memang serius pun.. sesaper kat dunia ni yg tak pernah merasa gagal? tak kisah dalam apa2 hal pun,drpada perkara kecil sehingga la perkara yg besar..contohnya,gagal dlm ujian memandu ker,gagal dalam exam ker,gagal masak ker dll. kalo ada yg belum pernah gagal sepanjang hidup dia,memang la hidup dia teramat sempurna…

sekali gagal bukan bererti gagal untuk selamanya kan.. disebabkan kegagalan tu la kita akan belajar jadi lebih baik dan sempurna.

entry kali ni,bukan la nak citer pasal benda yg apa yg den gagal dalam hidup.. den nak citer pasal contest terbaru anjuran saudara Denaihati. sapa tak kenal saudara Denaihati sila klik sini yer.

Sebelum ni beliau pernah menganjurkan contest Weblog Popular 1Malaysia yg sememangnya mendapat sambutan drpada blogger2 kat Malaysia ni. Melalui contest tersebut la den mula kenal saudara Denaihati.. seterusnya blog beliau akan menjadi tatapan den setiap kali online.. selalunya tak tinggalkan sebarang komen,sebab den ni pemalu sikit kalo melawat blog2 yg popular.. tetapi ada la sekali dua tinggalkan komen. huhuhuhu…

kali ni,den rasa bersemangat dan mahu mencuba join contest terbaru beliau iaitu contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL ni.  den tahu mengenai contest ni pun melalui blog saudara Denaihati sendiri iaitu Yang Terbuku Di Hati,contest ini adalah yg terakhir untuk penutup tahun 2009. dan den berharap semoga contest ini akan memberi manafaat kepada den sendiri serta teman2 blogger yg lain.

beliau tersangat bertuah kerana,setiap contest beliau anjurkan akan ada penaja yg baik hati untuk memberi sokongan menaja hadiah2 kepada pemenang. antara penaja2 beliau adalah DSGClicks, Berani Gagal Network, One Malaysia Blogshops, Anisha Online Mall dan Saudacare.

Contest kali ni rasanya mudah sahaja iaitu dipenghujung contest (deadline belum tahu lg), blog yang tersenarai di sesawang pencarian google.com.my menggunakan page the web berdasarkan browser FireFox dengan kata kunci  “HIDUP BERANI UNTUK GAGAL” pada ranking 1 – 5 akan memenangi hadiah bernilai RM500 setiap seorang dan pada ranking 6 – 10 akan memenangi hadiah bernilai RM250 setiap seorang.

Kepada sesaper yang rajin mempromosi contest “HIDUP BERANI UNTUK GAGAL” ini plak akan mendapat hadiah RM10 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih banyaklah hadiahnya.

Manakala haadiah bertuah untuk penyertaan ke 10, 25, 50, 75, 100 dan seterusnya setiap gandaan 25 bernilai RM50 mengikut urutan link yang dihantar melalui ruang komen.

Menarik kan hadiah2 nyer??? jadi kepada sesaper yg mahu join contest BERANI HIDUP UNTUK GAGAL ni, jangan malu atau segan sebab syarat2 nyer teramat la mudah untuk diikuti.. sila klik sini untuk mengetahui syarat2 contest ni..

P/S:Kepada pembaca entri ini, jika anda masuk contest ini juga sila nyatakan saya tahu contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL dari blog TERATAK KASIH ZIE FAUZI (http://fztogether.blogspot.com/)  dalam entry contest anda…terima kasih…kerjasama anda amat dihargai.
 
Jika entry ini menarik, jemputlah tinggalkan komen membina atau klik butang sosial di sebelah untuk perkongsian bersama. Terima kasih.

Comments

  1. zai kulim says

    tahniah…dpt gak hadiah..ala kesilapan teknikal tuu…takper jom kita hebohkan kepada member2 yg lain agar mereka gak dpt hadiah tuu…jom..jom..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge