KENAPA NAK BERADA DALAM BLOGLIST BEN ASHAARI??

Bro Ben Ashaari buka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk sesiapa yang berminat untuk berada dalam bloglist beliau dengan syarat buat satu entry khas dengan menjawab soalan2 yang di tanya. Simple jer soalan beliau,jadi meh kita tengok apa soalannya..

Kenapa nak berada dalam bloglist aku?

  •  Blog bro Ben ni ramai yang jenguk2,skodeng2.. oleh kerana beliau sentiasa updated blog setiap jam.. (banyak sungguh idea beliau). Jadi satu kelebihan sekiranya berada dalam bloglist beliau,sedikit sebanyak boleh terkena tempias “traffic”. Lagi pun,siapa yang taknak berada dalam bloglist orang fofular macam bro Ben ni.. Saya nak..siapa yang taknak memang rugi.. Hehehe….

Sehari berapa kali updated blog?

  • Paling minima sekali sehari,tapi kalau idea berlambak-lambak boleh jadi 2 atau 3 kali sehari. Kalau dah banyak sangat, buat auto publish untuk hari berikutnya. Kot2 esoknya takder idea..  Leh jadi penyelamat keadaan.. :)

Kenapa korang nak berblog?

  • Memula dulu sbb terpengaruh dengan kawan.. Kiranya,orang ada blog,dia pun nak ada blog. Bila dah lama-lama,dah jadi hobi di masa lapang. Dalam masa yang sama,niat nak tambah kenalan dari serata Malaysia mahupun dunia.

Dari mana tau mengenai blog aku?

  • Melalui blogwalking. Pi sana orang duk cakap pasal Ben Ashaari,mai sini orang duk cakap pasal Ben Ashaari jgk. Last, pi terjah blog baru tau.. Ooooo..ini la orangnya… hehehe…

Jadi sesiapa yang berminat nak berada dalam bloglist beliau,cepat ok.. Katanya peluang sampai tengah malam ni jer… Klik sini korang leh terus ke blog Ben Ashaari.

Jika entry ini menarik, jemputlah tinggalkan komen membina atau klik butang sosial di sebelah untuk perkongsian bersama. Terima kasih.

Comments

  1. kakyong says

    xper.. tolong menolong sesama blogger.. bukan takat nak naikkan trafik tp juga leh dpt kenalan baru.. byk ilmu baru leh belajor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge