"CINTA YANG MEMBUNUH" – KLIP VIDEO YANG MAMPU MENITISKAN AIR MATA

Jumpa klip video ni kat facebook.. Sedih…Tak pasal-pasal air mata mengalir.. Video klip ni di edit oleh seorang OKU, memang meruntun jiwa bagi sesiapa yang tengok.. Dalam klip video ni juga diselitkan nasihat yang berguna buat kita semua.. Sama-sama la kita hayati klip video ni.

Jika entry ini menarik, jemputlah tinggalkan komen membina atau klik butang sosial di sebelah untuk perkongsian bersama. Terima kasih.

Comments

  1. transformed housewife says

    semoga mereka semua diberi hidayah. sedih, marah dan kecewa atas apa yg berlaku skrg. ini tanggungjawab kita semua utk membendung gejala ini dr lg berleluasa.

  2. syazydzaima says

    "Ya Allah, kau bukakanlah hati mereka ini untuk bertaubat kepadaMu."

    Sedih sangat tengok, although belum bekeluarga dan belum merasa ada baby, tapi pengalaman jadi babysitter niece sendiri memang dh dpt rasa betapa bodohnya org yg buang bayi ni. Tq sebab share, sekurangnya dpt jd peringatan kita bersama. InsyaAllah :)

  3. ZiE FAUZi says

    @Ummi Eisya
    kalau tak sanggup jgn tengok,nanti terbawa-bawa ke dalam mimpi :P.. tp kalau tgk pun takder apa sebenarnya,cuma rasa sedih jer la.. dgn lagu menusuk kalbu,pastu ayat-ayat yang menyentuh jiwa… sedihhh…

  4. aSmiDar says

    Ya Allah..memang nak nagis..
    tak tergamak asenya nk biar bayi2 tu kesejukan sekali pon..ni kan pulak kena gigit nagn binatang2…

    Semoga keluarga dan keturunan kita dijauhkan dari dosa yang satu ni…:)

    Semoga mereka yg telah melakukan kesilapan..bertaubat..

    Alahhuakbar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge