UNTUK PENGGUNA SAFI RANIA GOLD SAHAJA

ENTRY MELEKAT, ENTRY BARU KAT BAWAH
updated
tawaran ni sampai pukul 6 petang (15/3/2011) sahaja..
Kat atas ni, set siang produk Safi Rania Gold.. Ada pembersih buih, toner dan serum… Den beli bulan lepas. Itu pun gara-gara terhasut dengan testi2 positif dari pengguna Safi Rania Gold ni kat satu forum di website.. Tak ingat dah forum apa.
Walaupun umur belum menjangkau usia 30 tahun, tapi dek kerana terhasut dengan testi2 tersebut den pun dengan yakinnya beli satu set siang Safi Rania Gold untuk cuba pakai. Dalam hati masa tu kata, kalau ok boleh beli satu set lengkap terus…
Selepas seminggu pakai, ada tanda-tanda negatif kat muka den ni.. Jerawat banyak tumbuh kat pipi sebelah kiri dan dahi. … Bukan jerawat kecik-kecik tau, jerawat yg besar tu.. Bila sentuh rasa sakit.Muka pulak semakin berminyak.
Terus den stop pakai…Sebab Safi Rania Gold ni memang tak serasi dengan muka den. Sampai sekarang set Safi Rania Gold tu tak terusik langsung. Rasa rugi pun ada…
Jadi den ingat nak berikan set siang Safi Rania GOld ni kat sapa2 yang berminat.. Dengan syarat, anda memang pengguna Safi Rania Gold sekarang ni dan serasi gunakan produk ni. Bagi yang baru nak cuba pakai tak boleh la yer…
Kalau anda pengguna Safi Rania Gold, tinggalkan url blog dan email kat bahagian komen entry ni. Kalau ramai, den akan buat cabutan nama. Dan diingatkan sekali lagi, produk ni den dah guna untuk seminggu.. Masih ada banyak lagi dan boleh bertahan lebih kurang sebulan lagi.. Kotaknya pun dah takder tau. Jadi bila sampai ke tangan anda, memang takder kotak yer.. Untuk yg berminat bagi detail yang den bgtau tadi kat kotak komen… Tawaran tamat sehingga den beritahu kelak..

Comments

  1. Pengguna Safi Rania says

    Saya pun mngalami situasi yang sama dulu muka saya tiada jerawat..bila pakai dlm sebulan tumbuh jerawat kecik2 banyak sgt..so sabar jugak kot ingat effect dia keluar jerawat lepastu ok..so sampai sekarang makin teruk..mmg menyesal plak pakai..mybe kulit tak sesuai…

  2. nurul says

    saya skrg pkai Pduk Natasya gold dh 5thn,tp cm xda efeks jer.. so,skrg nk try safi rania gold.. hrp2 muka xtumbuh jrawat.. sbb muka sy jrg ada jerawat.. huhu… awak nk kasi free kat sy,sy sudi terimanya..tq

  3. Siti says

    maaf la, tp betul ape yg terjadi tu, siti pon alami.. jerawat tumbuh merate.. ct baru je cube produk nie… menyesal pulak rasenye… mungkin x sesuai dengan siti safi rania gold nie…

  4. no_commentgirl says

    saya pon baru je guna produk safi rania gold ni..naik jerawat halus kat dahi..kat pipi pon ada…mcm mane ni…patot ke sy teruskan penggunaan safi rania gold ni… adusshhh….ke ini petanda awl…. pliss,tlg sy….lau stop,membazir lak…

  5. no_commentgirl says

    sy pun baru guna 3 hari produk safi rania gold ni…tapi muka saya naik jerawat kecik dan besar….ada gak rasa gatal2 kat muka nih~~ tension gak…patut ke sy teruskan produk ni…syg la baru beli…takkan nak buang mcm nih~~rugi kot…tlg sy…huhuhu….patot ke sy teruskan……

  6. afrida says

    wahai kawan2 semua..nak minta tolong kongsi cara penggunaan set siang safi rania gold secara turutan kerana saya baru beli hari ini dan hendak mencubanya..terima kasih kawan2 semua atas bantuan anda….

  7. AZWA ISHAK says

    huhu.. sye pun pengguna baru safi rania… walaupun umo bru 21, tapi terasa nak jaga dari awal… n alhamdulillah produkni sesuai… jerawat2 tu biasa r tumbuh pada masa2 tertentu.. n masa tu dah x mampu nak kawal.. hormon dalaman,xde sape boleh kontrol.. huhu…
    btw,sye budak baru kat sini~~

  8. cikCOKLET:) says

    ala….cian akak :(
    myb set nie tak sesuai dengn kulit akak…ye la hormom dalaman manusia bukan sume sama kan kan. tapi sy da satu petua..mak kasik kalo nak bagi jerawat hilang…amek kulit kayu manis then tonyok kat blkng bonton lesung batu kan…bila dah mcam hancur & halus tempek kat jerawat. bole jugak kalo nak campur dengn bdak sejuk. agak pedih..insyAllah jrwat hilang.

    p/s : jgn tempek satu muka takut panas :)

  9. ardinihumaira says

    dni kan skang sesuai pakai produk avon je.. huhu… penah skip guna avon sebab nak guna simpky siti pastu truk jadi muka.. tuka avon balik..

  10. Nour Eyza says

    kak, saya memang pakai safi rania gold ni. pembersih memang pakai sangat2 la. tu serum eh? emm.. memang nak sangat serum ni. kalau dapat free best la sbb sy ni study lagi. xde duit nk beli2 mahal2 ni. lagi2 pulak duit ptptn dah habis. hari2 makan megi.huuuu

    ni emel saya

    nur_izza89@yahoo.com
    duniakecilkuyanghijau.blogspot.com

  11. Syuhadah Razali says

    umur adah baru masuk 20..dah pakai safi rania gold nie dekt sethun lebih..my mom yg ajar.alhamdulillah.xde kesan pape..

    kalau dapat free macam nie lagi syiok..leh jimat belnja sebulan..=)

  12. ZiE FAUZi says

    @Shu Shinju
    mungkin dengan kulit muka zie tak serasi kot… ingatkan nak teruskan pakai jer,tp takmau la… kesian muka ni.. nak keluar rumah pun segan…

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge