Bertemankan Ubat

Kredit pic

Assalamualaikum..

2 3 hari ni ibu Alya bertemankan ubat kerana demam. Bila demam kalau tak dapat satu pakej batuk dan selsema memang tak sah la kan. 2 hari tak mampu bangun, updated blog pun entah apa2.

Yang pasti kesian Encik Fauzi dan Alya, terpaksa ikut time mana den larat bangun untuk masak, time tu lah baru diorang makan.. :) Sebab kami ni jenis jarang makan kat luar…

Ubat yang terpaksa telan tidak lah sebanyak dalam gambar di atas. Tu gambar google sebab satu-satunya kamera yg ada dalam rumah ni dah rosak… Ubat pun dah hampir separuh telan dan nak habis..

Alhamdulillah, hari ni dah ok sikit.. Harap2 dapat la blogwalking seperti biasa..

Jika entry ini menarik, jemputlah tinggalkan komen membina atau klik butang sosial di sebelah untuk perkongsian bersama. Terima kasih.

Comments

  1. Kujie says

    anak anak umur mcm gini mmg kerap sakit
    kadang2 baik juga… kata org ini cara dia menguatkan antibodi diri dia sendiri utk hadapi serangan2 virus. badan dia belajar sesuaikan diri dgn tahap pertahanan.

    tapi biasalah kita mak2 ni…. mesti risau. budak2 demam sehari dua pun dah nampak susutnya.

    moga cepat sembuh ye Alya
    Jom skodeng entry menarik dari Kujie …Saya Bukan Calon , Tapi Tolonglah UndiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge