ALHAMDULILLAH

Assalamualaikum….

Alhamdulillah… Syukur sangat-sangat.. Itu je yang mampu ucap. Orang cakap, kalau tak ada rezeki disana, akan ada rezeki disini kan.

Kalau semalam den terpaksa tolak tempahan borong tote bag sebab tak mahu tanggung risiko tak sempat siap, hari ni pulak terima 2 surat rezeki dari posmen.. :)

Satu berkenaan surat Bantuan Rakyat 1Malaysia dan satu lagi surat dari syarikat Exabytes yang mengandungi cek di dalamnya..

Macamana boleh dapat cek dari Exabytes ni? Rasanya ramai dah tahu kot. Den pasang banner Exabytes di blog untuk 3 bulan, tapi belum sampai 3 bulan pasang, cek dah sampai. Cepat betul depa ni buat kerja. :)

Berkenaan dengan tempahan tote bag, den memang ada terima tempahan borong tapi kalau boleh tempah la awal 2 minggu sekurang-kurangnya ikut kepada kuantiti yg hendak ditempah. Kalau lagi banyak lagi awal anda perlu buat tempahan.

Kalau anda nak tempah 20 ke 30 biji tote bag, tapi perlukan dalam 3 ke 4 hari untuk diambil, memang den akan tolak tempahan tersebut. Sebab tak mahu tanggung risiko tak sempat siap. Tambahan pula keadaan kesihatan yang tak berapa nak sihat ni..

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge