Double Giveaway By Ceritaindahkami.com

Assalamualaikum…

Memandangkan hari ni tak ada idea nak tulis apa, tulis entry pasal giveaway pun jadi la.. Dah lama tak join giveaway, kali ni nak join GA anjuran blog ceritaindahkami.com yang mana tarikh tutupnya tinggal dua hari je lagi.. Sesiapa yang tak mahu lepaskan peluang memenangi lebih kurang 15 hadiah menarik, jemput la join GA ni dengan klik link di bawah…

http://www.ceritaindahkami.com/2012/01/double-giveaway-by-ceritaindahkamicom.html

Double Giveaway by ceritaindahkami.com dianjurkan oleh Notre Belle Histoire, dengan kerjasama oleh SNUUS, Ma Belle ShoppeLLEAH AYEISA CO.Al ShawlsJust with PB dan Kittyshawls

Comments

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge