Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Assalamualaikum….

Baru saja online, ternampak seorang blogger updated tentang ni Terus bersemangat nak buat entry dan tak ada rasa malas-malas lagi… :)

Rasanya dah ramai yang cuba inisiatif macam ni untuk tarik pelawat ke blog masing-masing macam Denaihati dan MamaMurai. Untuk kali ni, Blogger Wanita pulak yang menggunakan cara yang sama dengan menawarkan RM5000 kepada hanya 100 blogger yang terawal sahaja.

Macamana nak jadi antara yang terawal?? Hah… yang tu kena baca kat sini yer… Atau pun klik je banner bawah ni…

 Banner

Program RM5000 adalah fasa pertama yang akan dilancarkan pada 1 April 2012 sehingga RM5000 tercapai untuk diberikan kepada blogger.

Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya.

Menarikkan?? Kalau menarik tunggu apa lagi.. Cepat la pergi berdaftar.. HAnya untuk 100 blogger yang berdaftar saja tau… Cepat-cepat klik link bawah ni..

http://www.bloggerwanita.com/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger/

Comments

  1. says

    memenuhi undangan siang, terima kasih, informasi yang menjanjikan rejeki yang luar biasa, sangat berguna merupakan peluang emas yg baik buat nambah penghasilan
    trims infonya
    kunjungi balik +folow yah hehehe
    trims
    Jom skodeng entry menarik dari penyuluh perikanan …Kegiatan PenyuluhanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge