10 Entri Popular Ziefauzi.com Ogos 2013

All Traffic   Google Analytics

Assalamualaikum...Salam sejahtera... Pejam celik pejam celik kita dah masuk bulan September ye. Cepatnya masa berlalu. Tak lama lagi kita akan sampai ke penghujung tahun. Terasa macam banyak lagi perkara yang belum diselesaikan. Ok. Tutup sat topik kat atas, sekarang ni saya … [Read more...]

Kembali Menulis dan Ranking Alexa

alexa

Assalamualaikum... Hai...hai..semua... Hari ni entah hari yang ke berapa la dibiarkan blog ni bersawang dan penuh habuk, sampaikan nak log in tadi pun hampir terlupa password.. Parah bunyinya tu... hihihi.... Ok..Ok..Ibu Alya & Humaira ni tengah mencari rentak dan semangat … [Read more...]

AdmaxNetwork | Peneman Baru Blog

admax

Assalamualaikum.... Perasan tak teman baru yang berada di sidebar, entry dan dibawah nun sana... Itu la teman baru blog ni. Pengganti n******* dan pengubat duka kerana I*****. Established in 2006, Admax Network is the largest online advertising network in Southeast Asia … [Read more...]

Walaupun Busuk Tapi Berbaloi-baloi

analitik

Kalau busuk tentu korang tutup hidung kan. Sebab tak tahan bau. Tapi busuk yang ini tak payah main tutup2 hidung, buat tersenyum lagi ada la. Laman Busuk.org salah satu site yang den gunakan peluang sepenuhnya untuk  ping setiap kali ada entry baru selain daripada Innit dan … [Read more...]

Apa Yang Anda Dapat Dengan Berblog?

blogging

Sumber gambar Assalamualaikum.. Siapa setuju kalau den cakap blog la yang paling mendapat sambutan selepas Facebook dan Twitter?? Agak-agak kan berapa ramai yer yang dah ada blog ni? Tak kira la blog peribadi ke atau blog hiburan atau blog politik sekali pun... Mesti … [Read more...]