KENAPA NAK BERADA DALAM BLOGLIST BEN ASHAARI??

Bro Ben Ashaari buka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk sesiapa yang berminat untuk berada dalam bloglist beliau dengan syarat buat satu entry khas dengan menjawab soalan2 yang di tanya. Simple jer soalan beliau,jadi meh kita tengok apa soalannya.. Kenapa nak berada dalam bloglist aku?  Blog bro Ben ni ramai yang jenguk2,skodeng2.. … [Read more...]

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana …

kerana apa??? Ni haa.... kerana kata-kata manis Encik Ben Ashaari seperti di bawah ni haa... Yang membuatkan den tersipu2 malu. "Aku nak jelajah kali ni hanya untuk mempromosi blog yang berminat ...  promosi yer ..  bukan nak mengomen atau memberi pandangan ...  kalau blogger tu sendiri mintak , ok la ..aku try skit skit je .. mengikut … [Read more...]